Humanitaar- ja majandusainete keskus

Kutse osalema rahvusvahelisel õppenädalal Belgias

Hea üliõpilane!

27.-31. jaanuaril 2025 on Sul võimalus saada osa Belgia kõrgkoolis Karel de Grote University of Applied Sciences and Arts toimuvast Erasmuse intensiivõppenädalast ja teenida vabaõpingutena 3 EAP vaid veidi enam, kui nädala jooksul.

Rahvusvahelise intensiivõppe nädala teema on “Intercultural and International Teamwork in Business”. Kas sind kõnetavad väljakutsed ja võimalused, mida pakub meeskonnatöö eri kultuuridest pärit inimestega? Kui jah, siis see projekt on Sulle.

Kursusel omandatakse oskusi nagu aktiivne kuulamine, empaatia, konfliktide lahendamine ja kohanemisvõime, mis on hädavajalikud tõhusalt toimivate rahvusvaheliste meeskondade ülesehitamiseks. Toimuvad ühistegevused tudengitega, töötoad, loengud, arutelud, õppevisiidid, jpm. Õppenädalale eelneb virtuaalne seminar ning eelülesande lahendamine tiimides. Töökeeleks on inglise keel.

Intensiivõppenädal toimub Antwerpenis ja selle korraldab Karel de Grote University of Applied Sciences and Arts. Projekti partneriteks on TTK ning Hispaania kõrgkool Florida Universitaria Valencia Campus.

Kandideerimiseks saada juba täna meile oma ingliskeelne videotutvustus (kuni 3 minutit) ja anna teada, kes Sa oled ja miks me võiksime just Sind kaasata.

Kandideerima on oodatud kõik TTK üliõpilased.

Kandideerimise tähtaeg: 4. november 2024. Kohtade arv on piiratud!

Video saada Helenile (hekiis@tktk.ee) või Railile (raili@tktk.ee).

Tegemist on Erasmuse lühijalise õpirändeprojektiga. Osalejatele on kulude katmiseks ette nähtud stipendium. Täpsema info Erasmuse lühiajalise õpriände toetuste ja tingimuste kohta leiad siit.

Korralduslike küsimuste korral võta ühendust Ivika Usloviga (ivika.uslov@tktk.ee).
Erasmuse tingimuste kohta annab infot Liisa Konsap (liisa@tktk.ee